Mail: banditaage16@gmail.com
Tlf.: 60 66 14 67
Lyshøj Allé 16, 6000 Kolding

Ellgaard familien

Motorcykle

Far og søn klar til afgang.

DET ER STØRST

I 2019 arrangerede jeg en 3-dages far/søn tur op langs den Jydske Vestkyst. Vores første stop var frokost på Café Marina i Hvide Sande. Derefter gik turen videre op langs kysten og med færge over Aggersund. Dagen sluttede med overnatning på Tinghus Kroen i Vestersig. Et ældre, men rent og pænt hotel, med hyggelige værelser.  Morgenkomplet i top.

Vi fortsatte nord på mod Thisted i solskin og ved frokosttid nåede vi frem til Thorup Strand med de legendariske kuttere på stranden, som vi har set i fjernsynsudsendelsen "Gutterne på kutterne".
Til frokost spiste vi den bedste fiskefilet jeg nogensinde har smagt, i Thorup Fiskehus restaurant, som ligger ovenpå fiskeforretningen.

Turen gik videre over Aggersund broen med kurs mod Hobro, hvor René havde booket et "dobbelt værrelse med bad" på Hotel Amerika. Det viste sig at være en suite med spiseplads til 7 personer. Pejsestuen hed den. Udenfor vinduerne kom rådyrene og spiste æbler. 
Om aftenen spiste vi en fantastisk middag i hotellets restaurant.

Næste morgen var vores kvote med solskin og godt vejr åbenbart opbrugt. Regnen stod ned i stænger og vi havde ca. 155 km hjem. Men der var ingen vej udenom, vi måtte i sadlen, ud på motorvejen og syd på. Vi har aldrig været så våde, som da vi nåede Kolding ca. 3 timer senere. Men et godt langt, varmt bad gjorde underværker og reddede os fra en forkølelse.
Man er vel Biker endnu.

Selvom hjemturen var lidt træls, kan den ikke ødelægge de minder den tur har givet.

Tak til René for en uforglemmelig tur

En far og søn tur   "DET ER STØRST"

 

 

                  

  • Vi venter på færgen

  • Thorup Strand

  • Vores "Pejsestue" på Hotel Amerika